sâmbătă, 13 august 2011

Plaja Vadu

Plaja de la Vadu este inca un loc liber si linistit pentru adeptii nudismului. Aici se poate fece nudism in liniste si intimitate.
Plaja de la Vadu este una din ultimele plaje salbatice din Romania. In ultimii ani a declansat un adevarat razboi pe internet si in presa. In timp ce unii o lauda, altii vor sa o tina cat mai ascunsa turistilor de pe litoral, ascunsa de manele, de jeepuri si de familii care isi fac weekendul pe plaja alaturi de copii.
Plaja Vadu este inca o plaja virgina. O limba uriasa de nisip fin si o Mare Neagra curata, fara fir de alga. Este un loc pentru cunoscatori, care fug de confort si aglomeratie, alegand bucuria linistii depline si a salbaticiei.
Cei care vin la Vadu cu cortul s-au bucurat de intimitatea unei plaje goale. Astazi insa aproape ca nu mai ai unde sa-ti pui cortul in timpul verii. Turisti din tara si din strainatate vin aici pentru a se bucura cateva zile de liniste si odihna.
Plaja se afla la o departare de 20 de minute de mers cu masina pe un drum foarte prost si nisipos, dupa ce-ai trecut de satul Vadu, un sat fara pensiuni, buticuri sau magazine.
Pe Plaja Vadu, plaja naturala inclusa in paterimoniul Rezervatiei Delta Dunarii, accesul cu masina sau camparea este interzisa si se sanctioneaza cu amenda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu